Bukan Superman MP3

Bukan Superman MP3 bisa didapatkan disini. Lagu Bukan Superman merupakan lagu terbaru dari The Lucky Laki. Band asuhan Republik Cinta ini memang nggak bisa dipandang sebelah mata, apalagi untuk usianya yang belia namun telah memiliki vokal dan musik yang tergolong “bukan anak-anak”. Nggak salah kalau anak Ahmad Dhani ini bisa go international, dengan koneksi dan musik yang berkualitas.

Download lagu Bukan Superman disini. Kamu bisa baca lirik lagu Bukan Superman juga lho, ikutan nyanyi yuk. Jangan lupa beli kaset / CD / RBT Al, El, Dul yach supaya mereka bisa terus nyanyi dan eksis di dunia musik Indonesia. Dukung musik Indonesia!

  • nabila

    saye suka awak kerana awak hensem

  • Bernardo Karlos Lie

    Aku bukan superman,tetapi fotocopynya dani terutama si bungsu.Saya yakin dani lebih mencintai anak bungsunya daripada wanita manapun.Jadi dani ngak bakal kawin dengan wanita lain.Kalaupun ada karena terpaksa,Ini bukan pondasi baik bagi sebuah bangunan perkawinan dan 200% ngak bakal langgeng dan tahan lama. Saya sarankan bunda yang fotocopi banget sama sulungnya untuk tetap setia menunggu pangeran dari kerajaan republik cinta, daripada menyesal lagi dan mencipta lagu penyesalan lagi. pernahkah mendengar seorang putri tiongkok yang menunggu kekasih hatinya sampai rambutnya memutih tetapi tetap perawan? Ini bukan kisah tetapi fakta.Sebuah fakta yang bijak dan baik untuk kita tiru.

  • gengster

    wei sedap betul lah,lagu korang ni… (Y)

  • gengster besar

    best lah lagu ni sapa yang ajar….. ;-)

  • ecah

    lagu superman ini sedap betul ……………….. (L) (*) (*)

  • MinDfREek

    ni lagu lama ke baru?tengok video tahun 2001..tp lagu ni famous 2009 :-S …sape2 bgtw ye :-$ …sbb saya suka sngt lagu nie… ;-) n saye mnt vokalis ke-2 TU (W) ..handsome!!!i luv u LUCKY (K)

  • Nur Zety Umairah

    (K) (~) :-( BEST LAGU YOU (L) (@) (G) (T)

  • nur suhaila bt ahmad nazri

    lagu ni best betul. saya suka lagu ni.lelaki yang nyaNYI LAGU NI hensem2. saya harap korang dapat bawa lagu yang best nanti ok

  • nur suhaila bt ahmad nazri

    lagu ni best betul. saya suka lagu ni.lelaki yang nyaNYI LAGU NI hensem2.

  • http://niacouplelove@gmail.com nia

    hai…..sye suka sangat dgn lagu kamu.. mmmuuuaaahh u the lucky laki (K) (L)

  • http://www.yahoo.com.my aina

    lagu superman ni…….x se…………………………..

    sedap lah…..x kn x sdp……
    best gila (Y)
    laki-laki yg nyayi tu sdp lah….
    ada e-mail x lucky laki (L) (L)
    i give u 10000 star lucky laki
    (*) x 10000. (*) (*)

  • naufal

    hai saya naufal…apa khabar lucky laki???
    sihat??
    nur zety umairah….awk ada e-mail x???
    klau ade bgi plssss
    plssss
    i like your songs lucky laki (L) (Y) :-D (*) ;-) :-)

  • veronica

    lagu kalian makin ngetop…….tahniah…….hope u all got new song …:-P :-D :-) (H) :-( (8)

  • nisa

    i love u the lucky luki band .semua yang nyanyi ganteng ganteng.i am lurve gurlz. (L) (8) (G) (F) (*) :-D (@) (P) (^) (B) :-[ (I) (I) (L) (L) (L) (L) (L) (8) (8) (8) (8) (G) (G) (G) (~) (~) (~) (~) (E) (E) (E) (E) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (8) (8) (8) (8) (8) (8) (8) (8) (8)

  • Mark

    kawan saya suka awk lahh. saya rasa awk ini hensem.namer nye farhana

  • iwani

    (G) Hai saya Iwani… apa khabar lucky laki???

    (*) Lagu awak sedaplah…

    (L) Ada e-mail tak lucky laki x ???

    (D) (Y) (*) (F) (E) (K) (L) (8) (G) (@) :-$ ;-)

    I like your song lucky laki…

    (P) (B) (O) (C) mmmuuuah (K) (L) (8) (I)

  • iwani

    Saya suka lagu awak lucky laki…

    Semua penyanyi lucky laki hensem2…

    (F) (K) (I) (L) (G) :-O

  • cute

    saya suka nyanyian awak saya suka awk hensom dan kawan saya nama dia nurul pun suka kat awa he…….he……he….. malunye bye

  • fariha

    hye…………
    this song very nice……
    i like this song very much…..
    this is for you….. (F) (*) :-D (H) (L) (K) (G) (8)

  • erin zaira

    lagu ni rupanya anak ahmad dhani yg nyanyi.cute lah dorang tu mcm band pesawat

  • fazwan

    hai .. sye suka lagu awk ……………… (Y) awk ada tak e-mel ??????? e-mel saya fazwan_xxx@yahoo.com (E) saya ni tinggal di malaysia,terengganu……. (*) (*) (*)

  • pEnAgIh cInTa

    hai, lucky???

  • pEnAgIh cInTa

    hai, lucky??? (U)

  • pEnAgIh cInTa

    hai,lucky??? (U)

  • nia

    (*) :-P (W) ;-) 8O :-$ (&) (C) hi Al i (L) u. my sister (L) dol. i (L) the lucky laki. (Y) (H) :-( (F) :-D

  • ikhwan

    lagu ni hebat lah …………… (H)

  • top1

    hi lucky laki,awak tinggal kat mane?? :-S

  • Dakkiller

    awk orng ape ?? saya minat lah kat awak (P) (P) (P) (P)

  • nabila huda

    Hai,apa khabar.aku suka dengar lagu kamu semua.bye (8) :-O

  • http://www.yahoo.com.my mastura ‘n’ wani

    hai sy mas and kwn sy name die wani. we like your song. we ar from malaysia. :-P

  • adnin rosli

    hai saya adnin.saya suke lagu awak.siape yg ajar lucky laki lagu ni?

  • adlin rosli

    nombor telefon awk berapa?

  • yul power

    lucky,lu mahu jadi pacarnya kawan aku .dia cantik tapi garang gilerr,plisss jadi pacarnya.aku mohon ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(
    nama dia fara (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) (F) (F) (F) (F)

  • ain

    lagunya bagus sngt…….. I love it!!!!!!